To dikt om damer.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De grønne strender.


Jeg går langs en strand.
Stranden er myk mot bena.


Stranden er grønn.
Og det jeg mener,
er den grønne renneren,
langs stranden så myk.

Markus


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.