Trøbbel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

TRØBBEL

trøbbel er noe du får visst du tuller med Frode.
Frode er sterk og farlig ikke tull med frode,
da får du trøbbel.

Kjærlighet Av Adrian Haugen