Treet foran huset

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Treet foran huset
(Hninn Kha Moe)

Bestemor plante det
Jeg vanner

Når det er fylt med blomster og frukt
Bestemor er gått bort
Når det får mange blader
Er jeg i utlandet

Røttene strekker seg inn i faser og tider
Jeg stirrer på huset ved treet
Som ikke lenger er der.
Om bare en dag ?

oversatt av Phyo


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.