Ungdoms tanker
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg elsker deg
du elsker meg
Jeg hater deg
du hater meg
men innerst inne,
tenker vi det samme.
«Å bli kjent med hverandre».
Jeg elsker deg
du elsker meg
Jeg hater deg
du hater meg
men innerst inne,
tenker vi det samme.
«Å bli kjent med hverandre».