Unnskyld

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Unnskyld for at jeg er meg.
 Unnskyld for at jeg ikke er perfekt.
 Unnskyld for alt jeg sier og ikke mener.
 Unnskyld for alt jeg ikke sier men mener.
 Unnskyld for alt jeg gjør galt.
 Unnskyld for alt jeg ikke gjør riktig.
 Unnskyld for alt.
 Unnskyld!