Urettferdighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Neger eller gringo,
samma det, begge fikk jo bingo!
Hvit eller svart,
samma det, begge har jo bart!
Brun eller bleik,
samma det, ingen er jo fake!

Mann eller kvinne,
samma det, begge kan jo vinne!
Kvinne eller mann,
samma det, vi vet jo at begge kan!
Brun, hvit, mann eller kvinne,
samma det, alle skal jo skinne!/



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.