Våkenetter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hodet mitt - ubevegelig,

Hjertet kaldt fryser ut til neglens tunge.

Våkenetter, avstanden er for enkel ukomplisert.

Figurer i ett minne for gammelt, du holdt meg fast da jeg kom inn i deg.

Din tomhet fyller meg,

Jeg elsker deg.