Vårt land Norge og barna.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Landet Norge og våre barn.

Jeg elsker landet Norge, og dets barn. Barn leker bra, i landet Norge. Det synes jeg er bra.

Barn leker aktivt, i landet Norge. Norge er best synes jeg, det er bra at barn leker bra i Norge.

Markus Gyltnes