Vakkert

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ein vakker dag når duser meg , prater og
Lytter te meg, skal et fortelje deg kven eg e
Visst du ein vakker dag ser det er se
Ska eg fortelje deg , om det eg
oppleve

Når du ein vakker dag åpner opp for meg
Ska eg vise deg respekt
Omsorg.
For kjærlighet er som ett frø
Ein vakker dag må dykk plante det i jord


Få det til og Vakse og gro
Omsorg e alt det rundt om kring deg
Det du ser og det du oppleve
Fagre blikk
I min verden var alt bare vakkert
Jeg slo ihjel mørke
Jeg brakte lys, der mørke var
Jeg plasserte stjerner på kryss og på tvers
Jeg smilte og var likevel lykke smed

Forakt

Forakt om det som ikke var sannhet
I de øyeblikkene, raste verden forbi meg
Jeg var blind
 og døv
Og etter det , kom forakten
På besøk



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.