Velkommen til verden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg sparker i magen - og vips så var jeg her
 pludrer og skriker - til glede og besvær
snubler og ramler og slår meg gul og blå
Men innen man vet ordet av det har jeg lært å gå

På mine små føtter skal jeg gå rundt i verden
jeg følger med å kan selv velge ferden
mange rare veier skal jeg gå. men så lenge jeg er liten
skal pappa passe på.


jeg skal lere masse gjennom hele livet
Hva jeg får se kan jeg ikke beskrive
men det venter mange rare eventyr
Fra min første morgen gryr