Venner (kortdikt)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En venn er viktig
En venn er dyktig
En venn forstår deg
En venn står for deg .
Om du gråter og er lei
Så smiler jeg til deg .
Livet er så ensomt
Ensomt uten deg .