Venner blir aldri glemt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEt hjerte kan slå,
et hjerte kan briste.
En venn kan man få,
en venn kan man miste.
I mitt hjerte er du gjemt,
for en venn som deg blir aldri glemt
Esra Karakoc
- av Esra (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer