Venter på en engel...

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Venter på en engel..

Venter på en engel
som vil ta bort alt det vonde
som vil helbrede mine åpne sår
som vil la gleden og lykken komme
og la den vare i de resterende år..

Venter på en engel
som forstår mitt etterlengtede behov
som kan rekke ut ei hånd når jeg faller
som kan smile og si at alt vil bli bra
når jeg føler at døden kaller

Venter på en engel
som vil være der for alltid
som får alle vonde tanker bort
som kan være der når jeg legger meg
og natten kommer snikende, mørk og sort

Venter på deg
jeg vet at vi er skapt for hverandre
jeg vet du er engelen som var ment for meg
jeg vil vente på deg foralltid
men innerst inne vet jeg at du aldri vil gå min vei..

- Hege Therese



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.