Verden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ordet verden betydde i på vikingtiden en mannsalder.

Din verden var med andre ord alt det DU så, gjorde og opplevde fra du ble født til du døde.

Ditt liv er din verden.