Verdensepidemien. Brekt fot.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva er det som hender?

Hva er det som hender,
når man snubler.
Jo, jeg skal si deg,
du kan brekke en fot.

Markus


<comments />