Vestindien

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Svøbt i Morgensol - af Sjø
stilt de stiger . . . . Ø ved Ø,
- skimter alt i blege Toner
Høiene med Palmekroner.

Fremad i den gyldne Dis
glider vi for Morgenbris . . . .
- hvide Seil mod Himmelrunden,
Bølgebrus i Morgenstunden.

Fra den sommergrønne Kyst,
skyll't af Oceanets Vove,
er det, som imod mig føres
Sus fra dunkle Palmeskove . . . .

Al min Vaartids lyse Drøm,
- unge Længslers Sus i Sinde -
mødes nu i Harmoni
under Palmerne derinde.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.