Vestlandet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

På Vestlandet er det like mye regn som grein På Vestlandet er det mye vind så bare forsvinn På Vestlandet er det er like mye sjø som snø Det er noe dritt å bo her, i tillegg til at det er en sykt dårlig do her!