Vi er norske barn, vi.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi er norske barn, vi.

Far er norsk. Landet er Norge. Vi er norske barn, vi.

Far er norsk, og landet er Norge. Mor er kanskje fra Norge, og kanskje ikke. Men, vi er norske barn, vi.

Far er norsk. Landet er Norge. Når far er norsk, og landet er Norge. Vi er norske barn, vi.

Markus Gyltnes