Vi er norske barn 2.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi vil være norske barn.

Man kan ha et annet Fedreland, enn Norge. Man kan ha et annet, Fædreland. Landet kan være Amerika, hvis Amerikansk far. Man er Amerikansk av Fedreland, om, Far er Amerikansk.

Barnet eller barna er fra Norge. Jeg er et norsk barn. Jeg er fra norge, jeg er norsk. Vi er norske barn. Vi er fra norge, vi er norsk.

Hvis mor er, stor og rik, er kanskje barnet, eller barna fra et annet Fedreland. En stor mor, med masse penger, kan annektere barna. Far er kanskje likevel, Fedrelandet.

Bill.merk. American father. Moder-landet er India.

Markus Gyltnes