Vi er norske barn 3.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi er norske barn.

Jeg er Far til barn. Jeg er Far til flere barn. Og, barna skal her få tale.

Vi er norske barn, vi. Vi er født i Norge. Mor er kanskje ikke norsk, men Far er norsk. Så, norske barn er vi.

Så har barna talt, sin sak. Jeg er Far til norske barn, en norsk Far.

Markus Gyltnes