Vi skjønner ikke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

T-banen stopper på holdeplassen, jeg ser ut av vinduet.
Blikket stopper ved en gren på et stort tre.
Den bøyer og krøller seg så annerledes enn de andre grenene.
De stryker den og hverandre med bladene.
Den ser fredfull ut, trygg på sin plass.

((kategori:dikt))