Vi svevde.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                                           Vi Svevde.
  
Vindens bølger slår brusende i mitt ansikt. "Eplekinn" jeg er din.
Det Svever.
Jeg Svever.
Vi svever.

En kald bris fryser våre vinger. Kropp i kritt.
Det Daler.
Jeg Daler.
Vi... Daler. (Faller?)

Nedover i trollenes dal. Bitterheten biter med betet. Gispende.
Det Ruller.
Jeg Ruller.
..Bare jeg, ruller..

Tunge tangenter i ett sort ark, knivstikk fra valp til hval.
Det fordufter.
Jeg fordufter.
..Barejegfordufter..

Avgrundens intet stirrer hjerteskjærende. La alt fare, ferde, ferdig.
Det vet.
Jeg ikke.
Ingenting...

Treets etsende ekstase knyter seg sammen, og tilbakevendene elver gror grasiøst grublende på nytt.
Det håper.
Jeg håper.
Flere håper.

Hivende ben setter sterke avtrykk og rosen blomstrer i deres spor.
Det lever
Jeg lever

Men.. men VI svevde.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.