Vildfarelsen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Claus Fasting

Vildfarelser er' Livets Lod;
(Saa talte Damon til Lucinde)
Eet veed jeg bloit, og Klippens Fod
Ei stærkere rodfæstet stod,
Jeg veed Du elsker mig, Veninde!
O, svarte med et Smiil Lucinde:
Vildfarelser er' Livets Lod.