Vilma

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dette er dikt som jeg, Vilma har laget. Siden jeg ikke skjønner noen ting, så må jeg vente med å legge ut diktene. Jeg har en profil på Dikt.no så det meste havner der. Vilma er brukernavnet mitt der og.

--Vilma 31. jul 2007 kl. 10:37 (EST)