Virkeligektehege

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

== Overskrift ==--[[Bruker:EXcone|EXcone]

Ett hjærte kan slå,ett hjærte kan briste. men hjærtet ditt vil jeg ikke miste. Må din kjærlighet være lik min. får jeg vil for evig være din. Jeg elsker deg så mye på alle måter. når du smiler,ler og gråter. Du er så utrolig vakker. for deg kunne jeg løpt opp tusen bakker. Du er alt jeg har. og jeg er vell ikke mye til kar. Men heldigvis har jeg deg. til å passe på meg. Du betyr kjempe mye får meg,det må du jo se. jeg elsker deg kjempe masse ikke glem det!!!