Kategori:911

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dikt om 11. September 2001, dagen myndighetene i USA drepte mer enn 3000 av sine egne borgere og startet den oppdiktede krigen mot terror.

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.