Kategori:Bærum

Fra Norske Dikt
Revisjon per 23. sep. 2005 kl. 14:02 av Oyvinds (diskusjon | bidrag) (→‎Bærum Bibliotek)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Bærum

Kjente bæringer

Eksterne pekere

Bærum Bibliotek

  • Bekkestua Bibliotek Bærums hovedbibliotek. Stort utvalg, god service.
  • Sandvika bibliotek Stort utvalg.
  • Eiksmarka bibliotek Lite lokalbibliotek
  • Høvik bibliotek Lite lokalbibliotek
  • Rykkinn bibliotek Lite bibliotek med dårlig utvalg og, sammenlignet med alternativene, generelt veldig sure, lite hjelpsomme bibliotekarer som er totalt blottet for litteraturhistoriske kunnskaper. Her er det viktigere å baksnakke kolleger i telefonen foran publikum enn å hjelpe publikum.

Nyheter

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

M

Sider i kategorien «Bærum»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.