Kategori:Byer i Norge

Fra Norske Dikt
Revisjon per 30. sep. 2005 kl. 22:39 av Oyvinds (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Viktige byer i Norge

  • Oslo - landets hovedstad og tilholdssted for frimurerlosjen
  • Bergen - Norges vakreste by, fylt med vennlige, snakkesalige mennesker
  • Trondheim - Huser viktige innbyggere som Arve Tellefsen
  • Drammen - Veikryss på vei til sørlandet

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.