Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt av anonym forfatter»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
 
old>Egon Olsen
(Jeg vil bare forstå)
 
Linje 1: Linje 1:
Dikt skrevet anonymt og dikt der forfatteren er ukjent, som f.eks [[Lev]].
+
Hvordan skal det gjøres?
 +
Jeg forstår ikke hvorfor,
 +
Hvorfor gjør du slik mot meg?
 +
Når du er sammen med henne..
  
[[Kategori:Dikt]]
+
Jeg forstår ikke hvorfor,
[[Kategori:Forfattere]]
+
Hvorfor viser du meg håp?
 +
Hvorfor gir du meg oppmerksomhet?
 +
Du uttrykker din omsorg
 +
 
 +
Hvorfor, hvofor?
 +
Det gjør så vondt..
 +
 
 +
Du er sammen med henne
 +
Du uttrykker din hengivenhet
 +
Hvofor kommer du stadig tilbake?
 +
Det gjør fortsatt vondt
 +
 
 +
Hvordan skal jeg forstå?
 +
Forstå meg på deg
 +
Det plager meg..
 +
 
 +
Hvorfor fortjener jeg dette?
 +
din kynisme
 +
Hvorfor så egosentrisk?
 +
om hun bare hadde vist..
 +
 
 +
Hvorfor ta andre kvinner?
 +
Forfører dem,
 +
Ligger med dem
 +
Når du uttrykker at alt er bra hjemme?
 +
 
 +
Hvorfor utro når alt er bra?
 +
Hvorfor Blotte min sjel?
 +
Utnytte mine følelser..
 +
 
 +
Jeg vil bare forstå..
 +
 
 +
Hvorfor er du utro?
 +
Når alt er bra hjemme..
 +
 
 +
Jeg vil bare forstå.

Nåværende revisjon fra 29. jul. 2015 kl. 02:33

Hvordan skal det gjøres? Jeg forstår ikke hvorfor, Hvorfor gjør du slik mot meg? Når du er sammen med henne..

Jeg forstår ikke hvorfor, Hvorfor viser du meg håp? Hvorfor gir du meg oppmerksomhet? Du uttrykker din omsorg

Hvorfor, hvofor? Det gjør så vondt..

Du er sammen med henne Du uttrykker din hengivenhet Hvofor kommer du stadig tilbake? Det gjør fortsatt vondt

Hvordan skal jeg forstå? Forstå meg på deg Det plager meg..

Hvorfor fortjener jeg dette? din kynisme Hvorfor så egosentrisk? om hun bare hadde vist..

Hvorfor ta andre kvinner? Forfører dem, Ligger med dem Når du uttrykker at alt er bra hjemme?

Hvorfor utro når alt er bra? Hvorfor Blotte min sjel? Utnytte mine følelser..

Jeg vil bare forstå..

Hvorfor er du utro? Når alt er bra hjemme..

Jeg vil bare forstå.