Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt på Engelsk»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
 
Linje 2: Linje 2:
 
i am nobody, nobody are perfect.
 
i am nobody, nobody are perfect.
 
therfor i most be perfect.
 
therfor i most be perfect.
 +
 +
: [http://immortalpoetry immortal poetry] er en wiki med mange engelske dikt.

Nåværende revisjon fra 26. mai 2012 kl. 21:36

i am nobody, nobody are perfect. therfor i most be perfect.

immortal poetry er en wiki med mange engelske dikt.

Sider i kategorien «Dikt på Engelsk»

Under vises 9 av totalt 9 sider som befinner seg i denne kategorien.