Kategori:Dikt på Engelsk

Fra Norske Dikt
Revisjon per 26. mai 2012 kl. 21:36 av 2001:470:27:ce::2 (diskusjon)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

i am nobody, nobody are perfect. therfor i most be perfect.

immortal poetry er en wiki med mange engelske dikt.

Sider i kategorien «Dikt på Engelsk»

Under vises 9 av totalt 9 sider som befinner seg i denne kategorien.