Kategori:Dikt skrevet på 2000-tallet

Fra Norske Dikt
Revisjon per 13. jan. 2008 kl. 21:07 av Eirik (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvor er det blitt av stjernen som glødet så skarpt, hvor er sjelen den som hvisket god natt. Der det en gang var håp, der det var glede. Er nå blitt forvandlet til en tåkebelagt dal, av nattens vrede. Velkommen til den evige natt, der alt er tomt og forlatt, der alt er giftig og kaldt. Følesene av kjærlighet er igjen dimmet bort. Velkommen til den evige natt.

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

B

Sider i kategorien «Dikt skrevet på 2000-tallet»

Under vises 200 av totalt 967 sider som befinner seg i denne kategorien.

(forrige side) (neste side)

D

(forrige side) (neste side)