Kategori:Edvard Grieg

Fra Norske Dikt
Revisjon per 27. jun. 2008 kl. 00:03 av Oyvinds (diskusjon | bidrag) (Ny side: Edvard Hagerup Grieg (født 15. juni 1843 i Bergen, død 4. september 1907 i Bergen) er den betydeligste norske komponist i nasjonalromantikken, og den norske komponisten som har hatt stør...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Edvard Hagerup Grieg (født 15. juni 1843 i Bergen, død 4. september 1907 i Bergen) er den betydeligste norske komponist i nasjonalromantikken, og den norske komponisten som har hatt størst internasjonal betydning og anerkjennelse.

Sider i kategorien «Edvard Grieg»

Under vises 3 av totalt 3 sider som befinner seg i denne kategorien.