Kategori:En Fyrstikke

Fra Norske Dikt
Revisjon per 9. mai 2011 kl. 23:11 av Oyvinds (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigeringHopp til søk

PER SIVLE

EN FYRSTIKKE

OG

ANDRE VISER

———

Kristiania

Det norske Aktieforlag

1898