Kategori:Fem Viser

Fra Norske Dikt
Revisjon per 12. mar. 2007 kl. 16:00 av 81.227.231.218 (diskusjon)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Fem Viser - skrevet av Ivar Aasen, 1843.



Sider i kategorien «Fem Viser»

Under vises 5 av totalt 5 sider som befinner seg i denne kategorien.