Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Forelskelse»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
 
old>Auric Goldfinger
Linje 1: Linje 1:
 
[[Kategori:Kjærlighet]]
 
[[Kategori:Kjærlighet]]
 
[[Kategori:Dikt]]
 
[[Kategori:Dikt]]
 +
 +
Jeg ser en stjerne
 +
Så fint den skinner
 +
gjennom mitt hjerte
 +
til den forsvinner
 +
 +
Kjære stjerne
 +
Jeg ber til deg
 +
kom ned til meg
 +
jeg trenger deg
 +
 +
Du er så klar
 +
Der der du skinner
 +
med dit budskap
 +
som snart forsvinner
 +
 +
Skrevet av Hannah Emilia Houge-Lundekvam

Revisjonen fra 13. feb. 2019 kl. 10:10


Jeg ser en stjerne Så fint den skinner gjennom mitt hjerte til den forsvinner

Kjære stjerne Jeg ber til deg kom ned til meg jeg trenger deg

Du er så klar Der der du skinner med dit budskap som snart forsvinner

Skrevet av Hannah Emilia Houge-Lundekvam