Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Forelskelse»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
old>Auric Goldfinger
m
 
Linje 1: Linje 1:
 
[[Kategori:Kjærlighet]]
 
[[Kategori:Kjærlighet]]
 
[[Kategori:Dikt]]
 
[[Kategori:Dikt]]
 
Jeg ser en stjerne
 
Så fint den skinner
 
gjennom mitt hjerte
 
til den forsvinner
 
 
Kjære stjerne
 
Jeg ber til deg
 
kom ned til meg
 
jeg trenger deg
 
 
Du er så klar
 
Der der du skinner
 
med dit budskap
 
som snart forsvinner
 
 
Skrevet av Hannah Emilia Houge-Lundekvam
 

Nåværende revisjon fra 27. apr. 2019 kl. 20:47