Kategori:Håvamål

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Håvamål - "Odins tale" / "Den høyes tale"

Håvamål er et eddadikt på 164 strofer og er det lengste eddadiktet vi kjenner til i dag.

Deler

Sider i kategorien «Håvamål»

Under vises 3 av totalt 3 sider som befinner seg i denne kategorien.