Kategori:Humor

Fra Norske Dikt
Revisjon per 28. okt. 2005 kl. 20:29 av Oyvinds (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

En god latter forlenger livet!