Forskjell mellom versjoner av «Kategori:John Christian Heive»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
m
 
Linje 2: Linje 2:
  
 
I tillegg til sitt forfatterskap er han også kjent for enkel samtidskunst.
 
I tillegg til sitt forfatterskap er han også kjent for enkel samtidskunst.
 +
 +
{{forfatter
 +
|århundre  = 20
 +
|sorter  = Heive
 +
|født    =
 +
|død      =
 +
}}

Nåværende revisjon fra 29. feb. 2012 kl. 16:52

John Christian Heive er en ung Norsk forfatter fra 2000-tallet kjent for dyktige kåseri.

I tillegg til sitt forfatterskap er han også kjent for enkel samtidskunst.

Tekster av John Christian Heive ( - ):

Sider i kategorien «John Christian Heive»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.