Kategori:Journalister

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Journalister

Journalister er skumle mennesker som forsøker å stjele noe av sjelen din.

Sider i kategorien «Journalister»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.