Kategori:Kjærlikhet

Fra Norske Dikt
Revisjon per 5. feb. 2011 kl. 19:08 av 90.149.101.141 (diskusjon) (Ny side: roser er røde fioler er blå bli min her og nå)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

roser er røde fioler er blå bli min her og nå

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.