Kategori:Mona Sæbø

Fra Norske Dikt
Revisjon per 14. sep. 2005 kl. 05:13 av Oyvinds (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Mona Uni Sæbø (født Bærum, 1928).

Enkle fakta om Mona Sæbø[rediger]

  • Mona Sæbø gikk på motetegne-linjen på kveldsskolen til Kunst- og håndverksskolen årene 1946-49.
  • Olav Mosebekk var blant lærerene hennes på Kunst- og håndverksskolen.
  • Hun deltok også på malerkurs i regi av Bærum Kveldsskole, og hadde der Liv Benedicte Nielsen og Bjørn Helge Hansen som lærere.
  • Hun var fra 1971 veldig politisk aktiv og hadde beklageligvis liten tid til å prioritere maling, men de siste årene har hun heldigvis hatt mer tid og hatt stadig fler vidunderlige utstillinger.
  • Hun er dyktig med olje, acryl og akvarell.

Eksterne pekere[rediger]

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.