Kategori:Oslo

Fra Norske Dikt
Revisjon per 12. apr. 2011 kl. 09:02 av 2001:470:dc2e:10::100 (diskusjon) (Erstatter siden med «'''Oslo''' (tidligere skrevet Opsloe, tidligere navngitt Kristiania eller Christiania) er den største byen, det største fylket og hovedstaden i Norge. kategori:byer»)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Oslo (tidligere skrevet Opsloe, tidligere navngitt Kristiania eller Christiania) er den største byen, det største fylket og hovedstaden i Norge.

Sider i kategorien «Oslo»

Under vises 4 av totalt 4 sider som befinner seg i denne kategorien.