Kategori:Pop-artist

Fra Norske Dikt
Revisjon per 15. sep. 2005 kl. 07:33 av Oyvinds (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Pop-artist - Person som er villig til å selge sjelen sin til djevelen og/eller et plateselskap for å tjene store penger på reklame-hjernevaskede fjortenåringer sine lommepenger.

Sider i kategorien «Pop-artist»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.