Kategori:Pop-artist

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Pop-artist - Person som er villig til å selge sjelen sin til djevelen og/eller et plateselskap for å tjene store penger på reklame-hjernevaskede fjortenåringer sine lommepenger.

Sider i kategorien «Pop-artist»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.