Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Vår»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
old>Anonym
Linje 1: Linje 1:
 +
Dikt om våren...
  
Solmagi
+
{{diktemne}}
 
+
[[Kategori:Dikt etter årstid]]
Snøen har tatt med se blygheta bort
 
og sola har komme og tina oss opp
 
No osa gatå tå  vrimmel og vår
 
Vi hælsa intenst og får nikkesår
 
 
 
Fær vi har mykjy å ta att sia i fjor
 
lattern sitt læst mens vi minnast det vi gjor
 
Denj ene har sverar grill ennj denj anjer
 
og plutsele e vi innom dæra te kvaranjer
 

Revisjonen fra 23. mai 2019 kl. 09:13

Dikt om våren...