Kategori:Vennskap

Fra Norske Dikt
Revisjon per 17. feb. 2020 kl. 18:35 av Chaekyung (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigeringHopp til søk

Her er noen vennskapsdikt:

Vennskap er sterkere en du tror
Et vennskap gjør livet lettere en du tror.
En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem.
Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.
En venn er der når du trenger dem for evig tid og evig liv.

Laget av: Josephine osei


Hva skulle jeg gjort uten deg !<3

Du er alt, du har alt , og du kommer altids til og være alt.
Skjønner ikkje kordan jeg kunne levd uten deg !!
Du e eneståenede og bare MIN<3
Hva skulllejeg gjort uten deg min venn du e BEST og det kommer du altids til og være 4 ever !!<3<3<3<3<3