Kategori:Vilma

Fra Norske Dikt
Revisjon per 1. aug. 2007 kl. 16:54 av Oyvinds (diskusjon | bidrag) (New page: {{diktbruker}})
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk
Dikt av Vilma. (ris og ros)


Sider i kategorien «Vilma»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.

L