FORTRØSTNING

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Georg Brandes.

De, som engang har sluttet Pagt
i alle gode Aanders Kres,
skal, bør og maa helt uforsagt
til Afsked som til Gensyn ses;
skal række Haand og Mund med Ild,
men uden Klynk eller Klage,
den flammende Aand er Himlen god,
ikke den drøveligt svage.



avatar

Anonym feiging (2d6a292936)

for 26 måneder siden
Poeng 0
e
avatar

Anonym feiging (2d6a292936)

for 26 måneder siden
Poeng 0
e
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.